Voorgerechten
- Salade van langoustines in kataiffi / hummus / pesto: € 23
- Vegetarische salade / hummus / fijne tuinkruiden: € 19
- Carpaccio van rund / truffel / parmesan / fijne tuinkruiden: € 22
- Gemarineerde sint-jacobsvruchten / rode biet / butternut / zure room & kaviaar: € 23
- Won ton van patrijs / boschampignon / bouillon / eendelever:€ 25
- Wildpaté / vijgen / uienconfituur / sesamkoekje: € 24
Visgerechten
- Zeetong “Meunière” / kruidensalade / huisgemaakte frietjes: € 39
- Gemarineerde sint-jacobsvruchten / rode biet / butternut / zure room & kaviaar: € 35
Vleesgerechten
- Filet van hert / knolseldercrème / veenbessen / amandelkroketten: € 38
- Carpaccio van rund / truffel / parmesan / fijne tuinkruiden: € 29
- Gegrilde dunne lende / kruidensalade / huisgemaakte frietje: € 31
- Gegrilde ossenhaas / kruidensalade / huisgemaakte frietjes: € 33
- Sauzen : béarnaise / champignon / peperroom: € 3
Dessert
- Gratin van peren in rode wijn / hazelnoot / vanille ijs: € 12
- Moelleux van chocolade: € 12
- Dame Blanche: € 12
- Crème Brûlée: € 12
Kazen
- Kaaskar selectie ‘Van Tricht’: € 15